1. מחממים תנור ל 180 מעלות ומשמנים תבנית במעט שמן זית.
2. מסירים מעלי הקייל את הגבעול המרכזי, חותכים את העלים לחתיכות בעזרת הידיים ומעבירים לקערה. מוסיפים שמן זית ומלח גס, מעסים את העלים מספר דקות עד שהם מתרככים ומשנים מעט את צבעם.
3. מוסיפים לקערת הקייל את הבצל, הגבינה, היוגורט, הביצים והצנוברים ומערבבים. מוסיפים קמח שקדים ופלפל שחור. מערבבים היטב ומעבירים לתבנית המשומנת.
4. דוחסים ומיישרים את התערובת. אופים 40-50 דקות עד להזהבה והתייצבות. פורסים למשולשים ומגישים עם סלט ירקות.