הידרופוניקה (ביוונית: מים = הידרו. פוניקה = עבודה) היא שיטת גידול שבה הצמחים לא שתולים באדמה, אלא בבסיסי מים שבהם נמצא הדשן
קייל מכונה גם "כרוב על" הודות לערכיו התזונתיים הגבוהים . איך מכינים צ'יפס קייל? איך משלבים אותו בחביתה וכיצד מכינים סלט קייל מרענן ובריא
זו אולי השאלה הכי נשאלת אצלנו בחנות המשק. אבל לפני שנגיע למתכון לאספרגוס, בואו נתחיל מהתחלה.
שייק ירוק מזין ומרענן הוא התחלה נהדרת לכל בוקר. מהו שייק ירוק בסיסי ואיך מכינים אותו? וגם הצעה לשייק ירוק לילדים
סלט נבטוטים הוא הלהיט התורן בתזונה הבריאה . מהם נבטוטים ואיך משלבים אותם בכל ארוחה?
אפונת שלג, או אפונה סינית, היא אפונה עדינה בעלת טעם מתקתק, היא קריספית ונאכלת בשלמותה
נבטי החמניה הם נבטים שהונבטו מגרעיני החמניה. טעמם נפלא והם בעלי ערך תזונתי גבוה . בואו לגלות מה טמון בנבט
מנביטים מש? כיצד להכין סלט מש וחמוציות ? וגם- תבשיל מש וקינואה בקלי קלות
מהו גידול הידרופוני ומהם היתרונות בגידולים הידרופוניים לעומת גידולי ירקות אורגניים ? להלן התשובות