הבלוג שלנו

​​​​​​​חקלאות הידרופונית וגידולי שדה באדמת דשן - מה ההבדלים?

הידרופוניקה (ביוונית: מים = הידרו. פוניקה = עבודה) היא שיטת גידול שבה הצמחים לא שתולים באדמה, אלא בבסיסי מים שבהם נמצא הדשן

להמשך קריאה >
מלך העלים האולטימטיבי: קייל בריא וטרי מלך העלים האולטימטיבי: קייל בריא וטרי

קייל מכונה גם "כרוב על" הודות לערכיו התזונתיים הגבוהים . איך מכינים צ'יפס קייל? איך משלבים אותו בחביתה וכיצד מכינים סלט קייל מרענן ובריא

להמשך קריאה >
אז איך מבשלים אספרגוס? אז איך מבשלים אספרגוס?

זו אולי השאלה הכי נשאלת אצלנו בחנות המשק. אבל לפני שנגיע למתכון לאספרגוס, בואו נתחיל מהתחלה.

להמשך קריאה >
שייק ירקות שייק ירקות

שייק ירוק מזין ומרענן הוא התחלה נהדרת לכל בוקר. מהו שייק ירוק בסיסי ואיך מכינים אותו? וגם הצעה לשייק ירוק לילדים

להמשך קריאה >
סלט נבטוטים מתכון נהדר סלט נבטוטים מתכון נהדר

סלט נבטוטים הוא הלהיט התורן בתזונה הבריאה . מהם נבטוטים ואיך משלבים אותם בכל ארוחה?

להמשך קריאה >
הקסם של אפונת השלג הקסם של אפונת השלג

אפונת שלג, או אפונה סינית, היא אפונה עדינה בעלת טעם מתקתק, היא קריספית ונאכלת בשלמותה

להמשך קריאה >
מהם נבטי החמניה ומדוע הם כה מועילים? מהם נבטי החמניה ומדוע הם כה מועילים?

נבטי החמניה הם נבטים שהונבטו מגרעיני החמניה. טעמם נפלא והם בעלי ערך תזונתי גבוה . בואו לגלות מה טמון בנבט

להמשך קריאה >
הנבטת מש ומתכונים הנבטת מש ומתכונים

מנביטים מש? כיצד להכין סלט מש וחמוציות ? וגם- תבשיל מש וקינואה בקלי קלות

להמשך קריאה >
למה לי הידרופוניקה עכשיו? למה לי הידרופוניקה עכשיו?

מהו גידול הידרופוני ומהם היתרונות בגידולים הידרופוניים לעומת גידולי ירקות אורגניים ? להלן התשובות

להמשך קריאה >